support
skip to Main Content
Asecom Kwalificeert Eerste ‘Qualified Package Solution’ SAP Analytics Cloud

Asecom kwalificeert eerste ‘Qualified Package Solution’ SAP Analytics Cloud

Asecom kwalificeert eerste ‘Qualified Package Solution’ SAP Analytics Cloud

Asecom heeft vorig jaar haar portfolio uitgebreid met SAP Analytics Cloud om de klanten van Asecom middels datavisualisatie maar waarde te halen uit SAP Business One. Inmiddels maken meer dan 10+ klanten gebruik van deze oplossing en helpt het hen om via een data gedreven strategie meer sturing te kunnen geven aan het dagelijks proces binnen haar eigen organisatie.

Om de adoptie van SAP Analytics Cloud voor SAP Business One gebruikers te vergroten heeft Asecom een gestandaardiseerde package voor SAP Analytics Cloud ontwikkeld. Deze package is gebasseerd op SAP Business One logica en kan dan ook out-of-the-box worden geïmplementeerd bij bedrijven die gebruik maken van SAP Business One. De SAP Qualified Package “Insight pro for SAP Business One” geeft diepgaande inzichten vanuit een financieel perspectief middels verschillende ratio’s, doorklikbare winst- en verliesrekening en een geconsolideerde balans wanneer er wordt gewerkt met meerdere administraties.

Meer informatie over de “InsightPro for SAP Business One” package kan gevonden worden op de website van Asecom of op de Partner Package solution finder pagina van SAP.

InsightPro_for_SAP_Analytics_Cloud

Benieuwd naar meer tips & tricks of wilt u meer weten?

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer artikelen in de reeks ‘How-to SAP Business One’. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SAP Business One en Asecom u kunnen bieden?
Neem dan contact op met onze specialisten!