support
skip to Main Content
Asecom: SAP Business One Partner Of The Year 2017!

Asecom: SAP Business One Partner of the Year 2017!

Asecom is in maart 2018 uitgeroepen tot SAP Business One Partner of the Year 2017! Wij zijn ontzettend trots op deze award waar wij als bedrijf hard voor hebben gewerkt. Natuurlijk konden wij dit niet zonder onze klanten die wij bij deze ook hartelijk willen bedanken!

Tijdens dit feestelijke evenement in de Efteling hebben Bert-Jan Kok en Martijn van Veelen, uit handen van SAP, de award voor SAP Business One Partner of the Year 2017 in ontvangst mogen nemen. Deze award is ons toegekend voor het aanbrengen van nieuwe klanten, het realiseren van omzetgroei en het toepassen van SAP innovaties.

Martijn van Veelen en Bert-Jan Kok nemen de award voor SAP Business One Partner of the Year 2017 in ontvangst. (v.l.n.r. Martijn van Veelen, Marc Tiggeler, Bert-Jan Kok)

Wij blijven natuurlijk net als onze klanten natuurlijk niet stilzitten en blijven als organisatie innoveren en optimaliseren om de beste producten en dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden.
Mocht u interesse hebben in SAP Business One? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen dat zij hebben in ons! En wij hopen in 2018 nog meer mooie stappen te kunnen maken met onze klanten.