support
skip to Main Content
Asecom: SAP Business One Partner Of The Year 2018!

Asecom: SAP Business One Partner of the Year 2018!

Voor de tweede keer op rij is Asecom uitgeroepen tot SAP Business One Partner of the Year 2018! Asecom is dan ook trots en heeft dit resultaat samen met haar klanten weten te bereiken.

Het feestelijke event werd gegeven “Niet alleen het behalen van de hoogste omzet maar ook het aanbrengen van nieuwe klanten, het realiseren van omzetgroei en het toepassen van de SAP innovaties waren belangrijke factoren voor het winnen van deze award. Voor Asecom was 2018 op alle vlakken weer een fantastisch jaar.”: Aldus Dutch IT Channel

Rob Peters, Bert-Jan Kok en Erik Hamers nemen de award voor SAP Business One Partner of the Year 2018 in ontvangst. (v.l.n.r. Rinse Tamsma, Rob Peters, Bert-Jan Kok, Erik Hamers, Marc Tiggeler)

Wij blijven natuurlijk net als onze klanten natuurlijk niet stilzitten en blijven als organisatie innoveren en optimaliseren om de beste producten en dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden.
Mocht u interesse hebben in SAP Business One? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen dat zij hebben in ons! En wij hopen in 2018 nog meer mooie stappen te kunnen maken met onze klanten.