support
skip to Main Content
Asecom Sleept Twee SAP Business One Awards In De Wacht

Asecom sleept twee SAP Business One awards in de wacht

Maart 2016, Londen – Elk jaar organiseert SAP zijn SAP Business One Partner DayHet evenement biedt haar strategische partners de mogelijkheid om meer te leren over de laatste innovaties. Ook wordt er een blik geworpen op de plannen van SAP voor het komende jaar. Elk jaar worden partners van SAP onderscheiden met prestigieuze awards in verschillende categorieën.

 

Met enorme trots mogen wij vermelden dat Asecom ook dit jaar weer in de prijzen is gevallen. Asecom heeft in Londen twee prestigieuze awards ontvangen vanuit SAP.

Twee van de vier prijzen werden aan Asecom toegekend. Deze SAP Business One awards zijn:

  • SAP Business One Revenue Partner Benelux
  • SAP Business One New Names Partner Benelux

De sterke en succesvolle relatie die Asecom met haar klanten heeft, is de basis geweest voor het krijgen van deze toonaangevende awards. “Samen met onze klanten hebben wij in het afgelopen jaar diverse succesvolle SAP implementaties uitgevoerd. Daarnaast we hebben meerdere aansprekende nieuwe klanten mogen verwelkomen, ” aldus Bert-Jan Kok namens Asecom.

Bert-Jan heeft op de SAP partnerdag voor Noord-Europa deze prijzen in ontvangst mogen nemen uit handen van Marc Tiggeler (SAP Business One Salesmanager Benelux), Will Newton (Head of SAP Business One North Europe) en Fabrice Sala (Head of SAP Business One EMEA).

Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen dat zij hebben in ons! En wij hopen in 2016 nog meer mooie stappen te kunnen maken met onze klanten.

Back To Top