SAP Business One (ERP) voor de Food Groothandel

De voedingsindustrie is volop in beweging! Veranderende wetgeving, ketenintegratie (EDI), logistieke optimalisatie (strakke planningen) en traceability zijn onderwerpen van alle dag. Asecom biedt ERP oplossingen voor u in de food branche.

U heeft te maken met klanten en inkooporganisaties (denk aan inkoopcombinaties van supermarkten). Zij worden telkens en steeds meer veeleisender en vragen u dan ook om nieuwe manieren van werken. Het wordt daardoor nog belangrijker kosten te verminderen om de marges op peil te houden. Alleen met Operational Excellence ondersteund door een goed management informatie systeem is dit te realiseren. Dan biedt ERP food software voor u de oplossing! Een modern ERP platform voor in de voedingsindustrie helpt u klanten te behouden en uw bedrijf een centrale spil te worden in de gehele keten. Hierdoor kunt u verdere groei realiseren!

 

Kansen van ERP in de food branche

Het gaat erom om snel en flexibel in te spelen op veranderingen en kansen! U kunt zo uw meerwaarde in de keten laten zien, waarin de kracht schuilt in het ontzorgen van de andere schakels. Het wordt steeds belangrijker om logistieke processen verder optimaliseren, kleine leveringen rendabel te maken en te letten op voorraadoptimalisatie, flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Asecom heeft bij veel groeiende food groothandels succesvol deze oplossing geïmplementeerd. We weten wat er binnen uw onderneming speelt, hoe processen werken en wat de faal- en succesfactoren zijn. Ons doel is onze kennis van ERP-software én de foodindustrie succesvol voor uw bedrijf in te zetten. Dan kunt u zich met een gerust hart volledig focussen op de verdere groei van uw business!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u in de food branche? Onze ERP food IT-professionals staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

4 redenen om voor onze ERP-oplossing te kiezen:

  • Eén geïntegreerd ERP-systeem voor de food sector
  • Real-time management informatie
  • Groeimogelijkheden tegen lage kosten
  • Ecosysteem voor maximale efficiency (ketenintegratie)

Met onze ERP-oplossing speelt u snel in op veranderingen in de food markt

Uw bedrijf met de eigen processen, wensen en eisen staat centraal. Met SAP Business One ondersteunen wij bedrijven om hun ambities zoals groei en klanttevredenheid te realiseren. Vanuit die gedachte hebben wij SAP Business One voor Food Groothandels succesvol geïmplementeerd. Inmiddels wordt deze oplossing al ruim tien jaar gebruikt door onze klanten om bedrijfsprocessen, zoals die bij u, te optimaliseren. SAP Business One is een bewezen oplossing die flexibiliteit biedt om mee te bewegen in dynamische marktomstandigheden. Het systeem levert u realtime management informatie om snel in te spelen op trends en ontwikkelingen. Verandert de wet- en regelgeving, wilt u uw logistieke processen verder optimaliseren of is een grote nieuwe klant alleen binnen te halen door ketenintegratie? Dan kunt u vertrouwen op onze oplossing, zo blijft u de concurrentie een stap voor!

  • De complete software (ERP) voor de food branche bevat ook:
  • Warehouse oplossing met scanning, tracebility, THT en SSCC
  • Webshop en portal integratie (e-commerce en omni-channel)
  • Mobiele sales applicatie voor buitendienstmedewerkers
  • Mobiele retour applicatie voor het real-time registratie van emballage of retour-artikelen
  • Automatisch productspecificaties berekenen (bij wijzigingen in grondstoffen en/of recepturen)
Contact

Succesverhalen voedingsindustrie & SAP Business One

ILG Food Group verovert Europa met sterk logistiek fundament
Met zo’n 1800 producten en een groot aantal vrachtwagens bevoorraadt de ILG Food Group horecabedrijven in heel Europa. SAP Business One partner Asecom heeft samen met ILG de processen in het magazijn geautomatiseerd. Martin Doll (ILG): “Zonder de inzet van SAP Business One en Warehouse Pro door Asecom hadden we niet zoveel grip kunnen houden op de sterke groei van onze logistieke processen. Automatisering is voor ons de enige manier om te blijven groeien. We begonnen met busjes en zijn inmiddels uitgebreid naar een groot aantal vrachtwagens.”

ERP food

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lees hier de volledige ILG case

Enkele referenties

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maak kennis met onze specialist

Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze ERP-oplossing voor de food groothandel? Neem dan contact op met ons op. Tel: 076-5321244 Mail: info@asecom.nl

Laten we kennismaken!