support
skip to Main Content
Geslaagde Asecom Klantendag 2016

Geslaagde Asecom klantendag 2016

Ook dit jaar was de Asecom klantendag weer een succes! De Asecom klantendag 2016 stond in het teken van ‘Verbinding’. Met gastsprekers van SAP NederlandPerfetti van MelleBoyum IT en Techtwo hebben de klanten van Asecom inspirerende sessies kunnen bijwonen.

We kijken met veel plezier terug op onze klantendag, dat plaatsvond op 21 april 2016 in het Rat Verlegh stadion van NAC Breda. Meer dan 130 klanten en zakenrelaties waren aanwezig op deze, zowel informatieve als ontspannen dag. Deze dag stond volledig in het teken van ‘Verbinding’.

Asecom-klantendag-2016-NAC-stadion-Breda

In de sportieve setting van de Bredase voetbalclub was na de lunch de aftrap aan Asecom-directeur Mick de Valk. Met gastsprekers van SAP Nederland, Perfetti van Melle, Boyum IT en Techtwo hebben de klanten inspirerende sessies kunnen bijwonen. Zo hebben zij de ontwikkelingen kunnen zien van SAP Business One en SAP Business One gerelateerde oplossingen.

Zo trad Jan-Willem de Koster, innovatie manager namens SAP Nederland, op om alle aanwezigen te vertellen over het Internet der Dingen (IoT): de effecten zowel privé als zakelijk. Na de plenaire opening kon men kiezen uit een aantal specialistische sessies. Deze sessie gingen onder meer over E-commerce, SAP Business One 9.2 en SAP CRM. Kortom: een geslaagde dag waarbij uiteraard de derde helft niet mocht ontbreken!

Bekijk hier een mooie impressie van onze drukbezochte klantendag.