Inschrijven voor de klantendag van 23 Mei 2018

Het thema dit jaar is: Digitale transformatie

Digitale transformatie zorgt voor een disruptieve verandering bij alle ondernemingen in de manier van ‘zakendoen’ en de propositie in de markt. Het begrijpen van deze verandering is een eerste stap om uw onderneming klaar te maken voor de toekomst.

U kunt zich op deze pagina inschrijven voor de klantendag 2018 alsmede voor de parallelsessies welke gegeven worden.

12:00 uur: Ontvangst
Vanaf 12:00 uur bent u welkom op Landgoed de Horst in Driebergen. U wordt ontvangen in gebouw Maitland om te genieten van een heerlijke lunch.

13:00 uur: De aftrap
De aftrap wordt gedaan door Rob Peters en onze gastspreker Ruben de Wolf. Ruben de Wolf is partner bij KPMG Data & Analytics. Hierna starten de verschillende parallel sessies waarvoor u zich van te voren kunt aanmelden.

13:45 Start van de parallelsessies
Net zoals voorgaande jaren kunt u verschillende parallelsessies volgen op de klantendag. Inhoudelijke informatie over deze parallelsessies en het inschrijven hiervoor kunt u vinden onderaan deze pagina.
Nieuw op de klantendag is de mogelijkheid om gedurende de middag een 1-op-1 afspraak te plannen met een van onze partners Elvy, FourTop of Seneca.

 

 

 

15:45 Digitale transformatie by SAP
Hoe gaat de digitale disruptie u als SAP gebruiker veranderen? De antwoorden op deze vragen worden gegeven door specialisten van SAP.

16:15 uur: Afsluiting, ontspanning en netwerken
We sluiten de middag af met een laatste plenaire sessie en een gezellige borrel.

Deelname aan de klantendag is voor u als relatie uiteraard kosteloos. We willen wel graag op korte termijn weten of u erbij kunt zijn in verband met onder meer de catering.

Aanvullende informatie parallelsessies:

– Over AnalyticsPro, HANA analytics door Asecom
De nieuwe oplossing van Asecom voor het eenvoudig ontsluiten en visualiseren van management informatie uit SAP Business One.

– Over WarehousePro door Asecom
WarehousePro is volledig vernieuwd en biedt nieuwe functionaliteiten. Dit en de Roadmap voor 2018 wordt in deze sessie gepresenteerd!

– Over Tips & Trucs sessie door Asecom
De “classic” onder de klantendag sessies. We presenteren onbekende features en handigheidjes in SAP Business One die het gebruiksgemak verder vergroten.

– Over Boyum B1UP en Print & delivery door Asecom
Boyum biedt vele mogelijkheden om de SAP Business One user interface en functionaliteiten verder aan te passen aan de wensen van uw bedrijf. In deze sessie laten wij op een praktische manier zien hoe dit te realiseren is.

– Over Finance sessie door Asecom
We gaan in op specifieke financiële functionaliteiten binnen SAP Business One.

– Over SAP Business One standaard analytics tools door SAP
De standaard rapportage mogelijkheden zoals rapporten, queries, drag & relate, widgets en dashboards komen in deze sessie aan bod.

– Over Stel uw vraag aan Asecom en SAP
Asecom en SAP beantwoorden uw vragen met betrekking tot SAP Business One

– Over Digitaal factuurscanning Elvy:
Wilt u een eerste kennismaking met de mogelijkheden van digitale factuurverwerking volledig geïntegreerd met SAP Business One? Plan dan een half uurs sessie over “Elvy Digitale Factuurverwerking”, waarin Vincent Buijs van Elvy u alles zal vertellen over de mogelijkheden van het digitaliseren en automatiseren van het verwerken van uw inkomende kosten- en goederenfacturen in SAP Business One.

– Over Customer Intimacy door Seneca:
Seneca informeert u graag op de klantendag over de complete digitale Customer Journey. Ontdek de mogelijkheden om uw klantprocessen te automatiseren, te monitoren en een positieve klantbeleving op te bouwen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: slimme formulieren, websites, Cobrowsing (chat), Enterprise Search, Sociaal Intranet en PortalPro (digitaal klantportaal).

– Over Wat zijn de consequenties van AVG door FourTop:
Vanaf 25 mei 2018 treedt in de EU een nieuw tijdperk in: die van de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze privacywetgeving geldt vanaf dat moment voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Over het algemeen kunnen we stellen dat de teugels dan nog strakker worden aangetrokken. Maar hoe strak dit is en wat dit in de praktijk nou precies inhoudt, is niet altijd even duidelijk. Tijdens de AVG-sessies gaat FourTop hier dieper op in en geven ze u de handvatten en oplossingen om met de AVG om te gaan. In een 1-op-1 gesprek gaat FourTop graag dieper met u in op de mogelijkheden.

– Over SAP Business One Remote Support Platform door Asecom
Het SAP Business One Remote Support Platform is een integraal onderdeel van SAP Business One dat helpt om de stabiliteit en performance te optimaliseren en te monitoren. In deze sessie leggen wij u uit wat de toegevoegde waarde voor u is van RSP en waarom dit voor u van belang is voor een geborgen bedrijfscontinuïteit.