SAP Business One voor de Medische Groothandel

Uw markt is volop in beweging. Ketenintegratie (EDI), veranderende wet- en regelgeving, logistieke optimalisatie, elektronisch factureren en traceability zijn onderwerpen van alle dag. U heeft te maken met veeleisende klanten en inkooporganisaties, die de prijzen onder druk zetten. Het wordt daardoor nog belangrijker om kosten te verminderen om de marges op pijl te houden. Het gaat om veranderingen en kansen! Uitbreiding van assortimenten en het leveren van nieuwe diensten vormen vaak een uitgelezen kans om klantenbinding te vergroten. Dit zijn slechts enkele onderwerpen waarop succesvolle medische groothandels inspelen.

Deze dynamiek betekent dat uw bedrijfsprocessen met enige regelmaat veranderen. Maar is uw ERP-systeem gebruiksvriendelijk en flexibel genoeg om snel mee te bewegen? Vormt het geen remmende factor? Asecom heeft veel medische groothandels van binnenuit gezien. We weten wat er binnen deze ondernemingen speelt, hoe processen werken en wat de succesfactoren zijn. Ons doel is onze kennis van ERP-software én uw markt succesvol voor u en uw bedrijf in te zetten. Dan kunt u zich met een gerust hart volledig focussen op de verdere groei van uw business!

5 redenen om voor onze ERP-oplossing te kiezen:

 

  • Compleet ERP-systeem voor medische groothandels
  • Warehouse management incl. traceability en scanning
  • Real-time management informatie beschikbaar
  • Financiële administratie (ook voor dochterbedrijven)
  • Moeiteloos samenwerken met de hele keten

Met onze ERP-oplossing speelt u snel in op veranderingen in de markt

Uw bedrijf met de eigen processen, wensen en eisen staat centraal. Met SAP Business One ondersteunen wij bedrijven om hun ambities zoals groei en klanttevredenheid te realiseren. Vanuit die gedachte hebben wij SAP Business One voor Medische Groothandels succesvol geïmplementeerd. Inmiddels wordt deze oplossing al ruim tien jaar gebruikt door onze klanten om bedrijfsprocessen, zoals die bij u, te optimaliseren. SAP Business One is een bewezen oplossing die flexibiliteit biedt om mee te bewegen in dynamische marktomstandigheden. Het systeem levert u realtime management informatie om snel in te spelen op trends en ontwikkelingen. Verandert de ISO-normering, wilt u uw logistieke processen verder optimaliseren of is een grote nieuwe klant alleen binnen te halen door ketenintegratie? Dan kunt u vertrouwen op onze oplossing, zo blijft u de concurrentie een stap voor!

 

Vraag een demo aan!

Succesverhalen medische groothandel (SAP Business One)

Mediscore

“Onze processen zijn zo ingericht dat we alle voorraden inzichtelijk hebben en snel kunnen schakelen. Dit geldt zowel voor onze eigen voorraad als voor die bij de klanten. Wij weten daarvan de THT-data, en zorgen dat deze klanten voldoen aan de wetgeving. Erg belangrijk!”

 

 

Enkele referenties

endomed Medische Groothandel Referentie SAP Business One

 

 

Dispolab_Medische Groothandel Referentie SAP Business One

 

 

Mediscore Medische Groothandel Referentie SAP Business One

Bewaren

Maak kennis met onze specialist

Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze SAP-oplossing voor de medische groothandel? Neem dan contact op met onze specialist Mike Nater. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een referentiebezoek is geen probleem. Tel: 06 304 615 21 Mail: m.nater@asecom.nl

Neem contact op