We bekijken continue met onze klanten hoe we hun bedrijfsprocessen nog efficiënter in kunnen richten. Vandaag is daar weer een grote stap in gezet. SAP Business One gebruikers kunnen vanaf nu papieren inkoopfacturen snel digitaal verwerken. In een unieke samenwerking met WhiteVision hebben we een standaardoplossing ontwikkeld die naadloos aansluit op SAP: InvoicePro. Hiermee bespaart u tijd én kosten op de financiële administratie.

 

Hoe werkt InvoicePro (factuurscanning) voor SAP Business One?
In twee stappen heeft u uw inkomende facturen ingeboekt in SAP Business One:

  • Met de software leest u papieren facturen in via een scanner of e-facturen direct vanuit de e-mail.
  • Vervolgens worden de factuurgegevens uitgelezen met automatische tekstherkenning (OCR) en na controle automatisch ingeboekt in SAP Business One.

Naast tekstherkenning (OCR) ook matching en workflow
Met de software kunt u tevens facturen matchen met bestellingen en ontvangsten. Zo kunnen volledig matchende facturen direct automatisch worden verwerkt in SAP Business One. Facturen die vóór betaling eerst gefiatteerd moeten worden, kunnen met de workflow-software digitaal worden geaccordeerd.

De voordelen van een standaard oplossing
Met WhiteVision als partner hebben we een oplossing hiervoor ontwikkeld. Een oplossing die naadloos aansluit op de standaard connectoren die SAP beschikbaar heeft gesteld. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van een goed functionerend systeem. Dus geen risico’s meer bij toekomstige updates of uitbreidingen. Dankzij het partnerschap en de ontwikkelde standaardoplossing vereist de implementatie geen hoge investeringen. Ook is de doorlooptijd hierdoor zeer kort.

Meer weten over factuurscanning voor SAP Business One?
Als klant kunt u contact opnemen met uw Asecom accountmanager. Wij vertellen u graag meer over InvoicePro. Bent u geen klant? Maar heeft u wel interesse in de mogelijkheden van SAP Business One en InvoicePro? Dan maken wij graag eens kennis. Klik hier om kennis met ons te maken!

 

Klik hier voor meer informatie over WhiteVison.

WhiteVision Asecom SAP B1