SAP Business One - Ketenintegratie - Asecom nieuws

Steeds meer bedrijven behalen financieel voordeel door nauwer samen te werken met klanten en leveranciers. Hoe? Door IT-systemen op elkaar aan te sluiten waardoor schakels overbodig worden. Processen automatiseren in de gehele keten zorgt voor minder kosten, maar ook foutlozer, sneller en efficiënter werken. We praten over ketenintegratie. Deze trend speelt al enige tijd. In veel gevallen is zelfs een vereiste zoals de vaak verplichte EDI-stromen in de voedingssector.

 

Zorg dat u geen klanten en leveranciers verliest!
Iedereen bespaart uiteindelijk kosten door ketenintegratie. Dat is prachtig, maar technisch is het een uitdaging als uw ERP-systeem er niet ‘klaar voor is’. Door een veelvoud van systemen en dataformaten kunnen zelfs de meest eenvoudige taken, zoals het verzenden van orders en facturen, onmogelijk worden. U wilt niet dat een bestaande samenwerking hierdoor eindigt of een interessant lead afhaakt. SAP Business One zorgt ervoor dat u altijd voorop staat om ketenintegratie te omarmen. Blijf in controle met SAP Business One.

Lees wat ketenintegratie onze klant GL Precision heeft opgeleverd.

 

Interesse in SAP Business One?
Asecom is door SAP Nederland uitgeroepen tot best presterende SAP Business One Partner Benelux. Wij laten u graag zien wat SAP Business One in huis heeft en hoe wij het systeem optimaal inzetten voor uw business.

Tel: 076 523 1244
Mail: sapinfo@asecom.nl