SAP Business One sales app

SAP en Apple slaan de handen ineen om het mobiele werken voor zakelijke klanten volledig te veranderen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de iPhone, iPad en SAP HANA. Apps voor deze mobiele apparaten worden gecombineerd met de mogelijkheden van het platform SAP HANA.

De twee bedrijven werken aan een nieuw SAP HANA Cloud Platform SDK (Software Developer Kit) exclusief voor iOS. Hiermee kan bijvoorbeeld Asecom als SAP Partner iOS-apps voor iPhone en iPad bouwen op basis van het SAP HANA Cloud Platform (SAP’s open platform als een service). Het gaat om apps die volledig zijn aangepast aan de behoeften van SAP klanten.

Apps zorgen voor toegang tot essentiële bedrijfsgegevens en -processen
SAP Apple store appDe apps combineren toegang tot cruciale gegevens en bedrijfsprocessen op SAP S/4HANA met handige iPhone- en iPad-functies als Touch ID, locatievoorzieningen en berichtgeving. Werknemers uit alle mogelijke branches krijgen via apps toegang tot essentiële bedrijfsgegevens en -processen, zodat ze meteen de juiste inschatting kunnen maken en direct vanaf hun iPhone of iPad actie kunnen ondernemen. Zo kan een onderhoudsmedewerker ter plaatse onderdelen bestellen of reparaties inplannen, en kan een arts recente patiëntgegevens delen met andere medische professionals.
Voor gebruikers van de SAP Business One oplossing version for SAP HANA speelt deze trend al enige tijd. Onlangs is er door SAP een SAP Business One Sales mobile app uitgebracht, die het voor sales-medewerkers nog eenvoudiger maakt om real-time inzicht te krijgen in onder meer verkoopverwachtingen, klant- en prospect-informatie en orders.

 

“Werken met iPhone en iPad echt veranderen”

“Als leider in enterprise software, en met 76% van de zakelijke transacties via een SAP-systeem, is SAP de ideale partner om ons te helpen om echt te veranderen hoe bedrijven over de hele wereld werken met de iPhone en iPad. Door de nieuwe SDK, bieden we meer dan 2,5 miljoen van SAP’s ontwikkelaars om krachtige apps te bouwen die de SAP HANA Cloud Platform volledig benutten en profiteren van de ongelooflijke mogelijkheden die alleen iOS-apparaten kunnen leveren,” aldus Tim Cook, CEO van Apple

Uiteraard is ook SAP trots op de bijzondere samenwerking met Apple.“Door het combineren van de krachtige mogelijkheden van het SAP HANA Cloud Platform en SAP S/4HANA, samen met het mobiele platform iOS, helpen we mensen overal van live data te voorzien waar en wanneer ze maar willen,” aldus Bill McDermott, CEO van SAP.

Lees hier meer over SAP HANA.

Apple SAP - SAP HANA - iPhone iPad Apps

Apple CEO Tim Cook & SAP CEO Bill McDermott kondigen hun samenwerking aan. Foto: Apple/Roy Zipstein