asecom-coresystems field service

Afgelopen week kwam onze Zwitserse partner Coresystems speciaal voor ons en onze klanten naar Breda tijdens hun Coresystems roadtrip. Coresystems heeft een uitgebreide Field Service Management oplossing ontwikkeld die we naadloos laten aansluiten op SAP Business One. Hiermee kunnen organisaties hun servicegraad naar een hoger niveau tillen. Om die reden werken wij graag met deze experts samen.

Speciaal voor enkele SAP Business One klanten presenteerden zij het systeem plus diverse nieuwe functionaliteiten, waaronder projectmanagement. Op het programma stond tevens een bezoek aan onze klant MK2 waar ze dankbaar gebruikmaken van Field Service Management. Voor iedereen goed om ook hier in de praktijk de software in actie te zien en nieuwe wensen mee naar de development-afdeling te nemen. Lees de blog en bekijk de foto’s van Coresystems over deze dag.

 

Meer weten over Field Service Management & SAP Business One?

Heeft u de presentatie gemist, maar wel benieuwd wat deze serviceoplossing in combinatie met SAP Business One allemaal biedt? Neem dan contact op met uw accountmanager. Nog geen Asecom-klant, maar wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan via deze weg contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

 

asecom-coresystems

 

asecom-coresystems-1

Bewaren

Bewaren