Query-Generator-Vlog-13-Asecom

Met de query generator voert u elke gewenste zoekopdracht uit binnen SAP Business One. Onmisbaar voor het nemen van weloverwogen beslissingen. Bekijk onze Asecom vlog over Query’s (zoekopdrachten) om te zien hoe dat werkt.

 

In SAP Business One slaat uw bedrijf een schat aan gegevens op om processen te automatiseren en te optimaliseren. Maar hoe haalt u snel deze gewenste informatie uit het systeem (de database)? Op basis van interessante en opvallende gegevens kunt u immers weloverwogen beslissingen nemen. Met de query generator in SAP Business One bent u in staat zelf informatie op te halen. Een eenvoudig voorbeeld: Welke klanten hebben afgelopen jaar iets gekocht en welke klanten niet?

Een ‘Query’ staat voor een zoekopdracht. Deze kunt u in SAP Business One eenmalig definiëren en opslaan zodat u de zoekopdracht vaker uit kunt voeren. Andy legt in deze vlog uit hoe u zelf met de query generator aan de slag kunt. Hij gebruikt een duidelijk voorbeeld waarmee u zelf kunt oefenen.

Komt u er niet uit en heeft u vragen? Of bent u gewoon benieuwd hoe u uw specifieke zoekopdracht (query) kunt uitvoeren? Laat het ons weten via service@asecom.nl.

 

 

Mis geen enkele tip rondom SAP Business One, houd ons YouTube-kanaal in de gaten en volg ons via LinkedIn & Twitter.

Bekijk ook onze andere Asecom vlogs: