Over Asecom SAP Business One Partner

Over ons

Asecom is SAP partner van het eerst uur met het verschijnen van SAP Business One op de Nederlandse markt. Door de jaren heen is Asecom een stabiele en betrouwbare partner gebleken met ongeveer 300 klanten. Deze klantengroep is zowel divers als herkenbaar. De mensen en processen in het bedrijf staan voorop. Klanten van Asecom zijn ondernemend en ambitieus, vaak internationaal actief met een sterk logistiek apparaat. De klanten hebben sales en after sales hoog in het vaandel staan en werken vaak nauw samen met klanten en leveranciers. Onze klanten zijn op hun beurt vaak weer toeleverancier van grote bedrijven en bekend met de hoge eisen die deze bedrijven stellen aan hun leveranciers. Asecom behoort hier zelf ook toe, omdat een groeiend aantal van deze grote bedrijven klant zijn. De internationaal, actieve dochterondernemingen worden zo ook met SAP uitgerust.

 

Organisatie

Asecom heeft vestigingen in Breda en Wijchen. We zijn een tikkeltje eigenwijs en staan klaar om onze klanten te ondersteunen op het gebied van:

  • Consultancy – Functioneel, Integraties & Technisch
  • Servicedesk – in huis
  • Ontwikkeling – producten en maatwerk
  • Hosting – SAP Private Cloud
  • Account Management

Asecom heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste en meest succesvolle SAP specialist van Nederland voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Wij zijn trots dat Asecom in 2017 wederom is uitgeroepen tot SAP Business One Partner van Nederland én uitgeroepen tot best presterende SAP Partner Benelux! Awards waar we trots op zijn!
Daarnaast is Asecom in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 ook al uitgeroepen tot SAP Business One Partner van Nederland en voor de jaren 2014 en 2015 ook uitgeroepen tot best presterende SAP Partner Benelux!