SAP Business One - Portal - Mobile - ERP software
SAP Business One voor Dochterondernemingen

SAP Magento Connector voor webshops

Online verkoop biedt extra kansen
De verkoop via internet is de laatste jaren enorm toegenomen. In 2015 alleen al zijn de online bestedingen met bijna 22% gegroeid naar 8,41 miljard euro. Met maar liefst 11 miljoen online kopers in Nederland. Als bedrijf kunt u niet om deze ontwikkeling heen. Het biedt uw bedrijf extra kansen!

 
Verbind uw webshop met uw ERP-systeem
Een logische stap voor veel bedrijven is het verkoopkanaal uitbreiden met een webshop. Extra verkoop met minder menselijk handelen. Dit is alleen haalbaar als u uw webwinkel koppelt aan uw ERP-systeem (SAP Business One). Losse eilandjes willen we voorkomen. Om die reden hebben we een standaard connector ontwikkeld die uw webshop (Magento) verbindt met uw onderneming. Klanten, artikelen en prijsafspraken zijn 1 op 1 beschikbaar in de webshop. Dit houdt in dat u volledige controle heeft over uw webshop en weborders direct in uw magazijn bekend zijn en op juiste wijze worden gepakt en verstuurd. Hier leest u meer over onze SAP – Magento Connector.

 

Lees de case van Numatic die door de Magento-koppeling losse eilandjes weet te voorkomen.

 

SAP Business One verkoop online

 

Ook voor uw bedrijf

Asecom is actief in meerdere marktsegmenten als Groothandel en Service en Onderhoud. Ook voor u? Neem met ons contact op! Contact opnemen