SAP Business One - Portal - Mobile - ERP software

Portals & Mobiele toepassingen

Portals: ideale online omgeving voor klanten en leveranciers
Een portal is een interactieve online omgeving speciaal voor uw klanten, leveranciers en/of uw medewerkers. Met de inzet van een portal kunt u uw servicegraad naar een hoger niveau tillen. Zo worden uw relaties op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier geholpen en van alle relevante informatie voorzien. Voor de realisatie van succesvolle portals maakt Asecom gebruik van een integratie met SAP Business One. Lees hier meer over de kracht van een geïntegreerde portal waardoor u uw positie in de keten versterkt.

 

Mobiele toepassingen: een ‘must’
Met name buitendienst-medewerkers kunnen effectiever opereren met mobiele applicaties, die zowel off- als online werken. Denk hierbij aan servicemonteurs die hun werkzaamheden op locatie willen afhandelen, verkoop buitendienst die activiteiten en opdrachten wil vastleggen. Andersom wil een onderneming vanaf kantoor haar buitendienst medewerkers informeren zodat zij hun klanten nog dezelfde dag van dienst kunnen zijn. Mobiel werken is eigenlijk een ‘must’ en Asecom ondersteunt haar klanten op deze gebieden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw business.

Ook voor uw bedrijf

Asecom is actief in meerdere marktsegmenten als Groothandel en Service en Onderhoud. Ook voor u? Neem met ons contact op! Contact opnemen