SAP Business One - Private Cloud - ERP software
SAP Business One - Private Cloud - ERP

SAP Private Cloud: ook voor u!

Asecom biedt alleen haar ‘eigen’ SAP klanten de mogelijkheid om de SAP omgeving te outsourcen middels SAP Private Cloud. Asecom levert hiermee een klantspecifieke SAP omgeving aan, waarmee het onderhoud en beheer van de SAP omgeving wordt overgenomen.

Hosting platform

Ons hosting platform voor SAP Business One is opgezet binnen een dedicated server omgeving. Dit houdt in dat voor iedere klant een specifieke omgeving beschikbaar is, afgestemd op gebruik van SAP Business One. Hosting van Asecom is ook alleen gericht op SAP Business One omgevingen.

Beveiliging

Alle communicatie met het datacenter vind plaats over gecertificeerde, middels encryptie beveiligde verbindingen. Uitval van hardware of internet verbindingen is helaas niet altijd te voorkomen, het is echter wel mogelijk hier van te voren al een oplossing op te bedenken. SAP Business One omgevingen zijn opgebouwd met behulp van virtualisatie software. Deze omgevingen zijn daardoor beter en sneller te reproduceren in geval van calamiteiten. Daarnaast is onze hosting omgeving voorzien van redundante voedingen, harde schijven en netwerkaansluitingen.

Data backup

Naast het altijd beschikbaar zijn van uw omgeving en data, kan historische data soms van groot belang zijn. Daarom verzorgt Asecom dagelijks de backup van alle SAP data. In geval van calamiteiten kunnen wij in combinatie met de virtuele omgeving direct de historische data terugzetten. Daarnaast biedt Asecom via SFTP (Secure FTP) de back-ups van de omgeving en database aan om in een eigen omgeving als extra back-up te gebruiken.

Systeembeheer en onderhoud

Asecom draagt zorg voor het volledige beheer van de SAP omgeving en alle achterliggende servers, het verzorgen van alle ‘technische’ vereiste updates en patches. Windows updates worden één keer per maand op woensdagnacht doorgevoerd om de eventuele overlast tot een minimum te beperken. SAP updates en upgrades worden altijd in overleg en na goedkeuring van de klant doorgevoerd.

Ook voor uw bedrijf

Asecom is actief in meerdere marktsegmenten als Groothandel en Service en Onderhoud. Ook voor u? Neem met ons contact op! Contact opnemen