support
skip to Main Content

Asecom als Business Partner

Asecom is SAP-partner van het eerst uur met het verschijnen van SAP Business One op de Nederlandse markt. Met ruim 40 medewerkers en twee locatie in Breda en Wijchen. Asecom heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste en meest succesvolle SAP-specialist van Nederland voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Wij zijn trots dat Asecom in 2019 voor de tiende keer in haar veertienjarig bestaan is uitgeroepen tot SAP Business One Partner van Nederland. Ook zijn wij een aantal keren uitgeroepen tot best presterende SAP Partner Benelux! Awards waar we super trots op zijn!

Door de jaren heen is Asecom een stabiele en betrouwbare partner gebleken die ongeveer 300 klanten met SAP Business One heeft ondersteund. Deze klantengroep is zowel divers als herkenbaar. De mensen en processen in het bedrijf staan voorop, IT en SAP Business One is ondersteunend. Klanten van Asecom zijn ondernemend en ambitieus, vaak internationaal actief met een sterk logistiek apparaat. Onze klanten hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en werken vaak nauw samen met klanten en leveranciers. Onze klanten zijn op hun beurt vaak weer toeleverancier van grote bedrijven en bekend met de hoge eisen die deze bedrijven stellen aan hun leveranciers. Asecom behoort hier zelf ook toe, omdat een groeiend aantal dochterondernemingen van deze grote bedrijven klant zijn.

0+
Implementaties van SAP Business One
0+
Jaar ervaring met SAP Business One
0x
SAP partner of the year in Nederland
0
Kantoren: Breda en Wijchen

Waar staan we voor

We zijn een tikkeltje eigenwijs en staan klaar om onze klanten te ondersteunen op het gebied van:

  • Ontwikkeling – producten en maatwerk met zes medewerkers
  • Consultancy – Business, SAP Functioneel, Integraties en SAP Technisch
  • Servicedesk – in huis met zeven medewerkers
  • Hosting – Asecom Private Cloud en SAP Public Cloud

Wij adopteren innovaties van SAP en andere leveranciers zodat u meer waarde uit uw SAP-investering krijgt. SAP Analytics Cloud is een voorbeeld van een SAP-innovatie die via Asecom ook beschikbaar is voor het MKB. En wij helpen graag Elvy te implementeren als best passende factuur scan oplossing in de markt. Maar mocht dat nodig zijn kunnen wij u met een maatwerk aanpassing ook helpen.

In een persoonlijk gesprek lichten we graag nader toe hoe wij als u als SAP partner verder kunnen helpen groeien.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken