Portals & SAP Business One: ga voor een succesvol online platform

Een (web)portal is een interactieve online omgeving speciaal voor uw klanten, leveranciers en/of uw medewerkers. Asecom integreert diverse typen portals waardoor u in staat bent bedrijfsprocessen verder te automatiseren en informatie online te delen. Dit op een efficiënte én veilige manier! Dankzij een portal worden relaties op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier geholpen en van alle relevante informatie voorzien. Hierbij maakt Asecom gebruik van een integratie met SAP Business One.

Een portal kan specifiek op uw processen worden ingericht. Via een speciale portal verkoopt u bijvoorbeeld materialen aan dealers of distributeurs. Op basis van prijsafspraken, de beschikbaarheid en de levertijd kunnen uw zakenpartners vervolgens de servicegraad naar hun klanten verhogen. Door de integratie met SAP Business One bent u in staat om uw positie in de keten verder te versterken.

Portals zijn onder andere in te zetten bij groothandels- en servicegerichte organisaties.

6 redenen om voor een portal te kiezen:

  • Verhoging servicegraad
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Foutreductie door digitaliseren orders
  • Real-time inzicht voor klanten
  • Kostenbesparing, minder administratieve handelingen
  • Klantspecifiek in te richten

Met een flexibele portal blijft u de concurrentie een stap voor

Uw bedrijf met eigen processen, wensen en eisen staat centraal. Met SAP Business One ondersteunen wij bedrijven om ambities zoals groei en klanttevredenheid waar te maken. Vanuit die gedachte integreren wij portals met SAP Business One. Dit is een bewezen ERP-oplossing waarbij integraties mogelijk zijn met onder meer portals. Hierdoor kunt u flexibel meebewegen in dynamische marktomstandigheden. Zo levert de totaaloplossing real-time management informatie om snel in te kunnen spelen op trends en ontwikkelingen. Door de integratie met uw portal zorgen wij er samen voor dat u uw klanten aan u bindt en de concurrentie een stap voor blijft!

Vraag een gratis demo aan

Voorbeelden van een (klant)portal

portal-sap-business-one voorbeeld

portal-sap-business-one voorbeeld

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Waarom door Asecom uw portal laten bouwen?

Wanneer u overweegt om een (klant)portal te laten ontwikkelen bent u bij Asecom aan het juiste adres.  De portals die door onze professionals ontwikkeld zijn maken het mogelijk op elk moment van de dag met uw doelgroep te communiceren, documenten en informatie te delen uit diverse bronnen en uw klanten optimale dienstverlening te bieden. Daarnaast worden uw bestaande (bedrijfs)processen gefaciliteerd door koppeling met SAP Business One.

Vraag meer informatie aan over portals & SAP Business One

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden van een portal voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tel: 076-5321244. Mail: sapinfo@asecom.nl. Onze experts geven maatwerkadvies over de wijze waarop een portal kan bijdragen aan het verder professionaliseren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Waar kan er winst worden behaald?

Neem contact op.