SAP Business One & Magento koppelen: volledige controle over uw online verkoop

Asecom heeft in eigen huis de Asecom Magento Connector ontwikkeld voor SAP Business One. Magento is het meest toonaangevende open source webwinkel-systeem en wordt door veel SAP Business One gebruikers ingezet. De koppeling voorkomt losse eilandjes en verbindt uw webwinkel met de rest van uw bedrijf. Klanten, artikelen en prijsafspraken zijn één op één beschikbaar. Dit houdt in dat u de volledige controle heeft over uw webwinkel en weborders direct in uw magazijn belanden en op de juiste wijze worden gepakt en verstuurd.

Het beheer van de webwinkel vanuit de SAP Business One database voorkomt bovendien dubbele invoer en foutieve synchronisatie, en verhoogt zo de efficiëntie en effectiviteit van het webwinkel beheer.

De combinatie van SAP Business One en de Asecom Magento Connector is ideaal voor bedrijven die efficiënt online producten willen verkopen en winst willen behalen binnen de bedrijfsprocessen.

5 voordelen van de Asecom Magento connector

  • Real time data-uitwisseling tussen beide systemen
  • Netto prijzen en prijsafspraken direct vanuit SAP
  • Dubbele invoer wordt overbodig
  • Beschikbaar voor meerdere webwinkels
  • Zowel voor gesloten als open webwinkels

De Magento webwinkel ontvangt real time data uit SAP Business One en vice versa

koppeling-magento-sap-business-one

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Succesverhaal: Numatic koppelt de webshop aan SAP Business One

Nadat Numatic geruime tijd naar tevredenheid met SAP Business One heeft gewerkt is samen met Asecom de volgende stap gezet: SAP koppelen aan de nieuwe Magento webshop. De koppeling voorkomt losse eilandjes en verbindt de webshop met de rest van het bedrijf. “Hierdoor kunnen we onze klanten 24/7 realtime informatie geven over onder andere artikelen, prijzen, voorraden plus de webshop-orders worden meteen in SAP Business One geïmporteerd,” aldus Managing Director Rogier Moorman.

Numatis SAP Magento connector

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Lees de Numatic case

Enkele referenties

SAP Magentocablepartnerssilkka

Bewaren

Partnership met Magento-specialist TechTwo

Voor de connector werken we samen met Magento-expert TechTwo. Door onze kennis van SAP Business One samen te voegen met de Magento-kennis van TechTwo kunnen wij onze klanten het beste van beide werelden bieden. Alleen door de gezamenlijke kennis optimaal te benutten hebben we de perfecte koppeling tussen SAP Business One en Magento kunnen realiseren. De kracht van samenwerking!

Meer over TechTwo

Meer informatie over de SAP Business One - Magento koppeling?

Wilt u meer weten over de Asecom Magento Connector? Neem dan contact op met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tel: 076-5321244. Mail: info@asecom.nl. Onze experts geven maatwerkadvies over de wijze waarop de koppeling kan bijdragen aan het verder professionaliseren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Waar kan er winst worden behaald?

Ik wil graag een gratis adviesgesprek