support
skip to Main Content

SAP Business One

SAP Business One is een van de meest toonaangevende ERP oplossing voor het MKB. De krachtige en geïntegreerde ERP oplossing stelt bedrijven instaat om bedrijfsprocessen onder te brengen in het systeem. Hierdoor acteert SAP Business One als een integraal platform voor uw organisatie die voorbereid is op de toekomst.

SAP Business One is in de afgelopen 15 jaar intensief doorontwikkeld waardoor de oplossing over geavanceerde business logica beschikt. Dit helpt bedrijven hun processen nog verder te optimaliseren en te automatiseren. SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Magazijnbeheer, Service, Productie, Project management.

Binnen deze modules kunnen verschillende business scenario’s worden ingericht die aansluiting maken op uw bedrijfsproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Make-to-Stock proces waarin separaat ook een Make-to-Order proces ingericht kan worden.

Dit in combinatie met de flexibiliteit die de oplossing kan bieden is SAP Business One een oplossing die met u mee kan groeien.

0+
Bedrijven op SAP Business One
0
Landen wereldwijd
0+
Dochterondernemingen van internationals
0+
Add-ons voor SAP Business One

SAP Business One als digitale core voor het MKB

Innoverende ERP technologie helpt u als organisatie niet alleen met het structureren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen, maar ook met het sturen en vormgeven van uw organisatie. SAP Business One biedt namelijk geavanceerde tools die uw procesdata omvormen tot stuurinformatie in de vorm van KPI’s en dashboards. Daarnaast kan SAP Business One met de open integratie technologieën integreren met andere ERP-systemen en eenvoudig communiceren met webshops en portals.

Als digitale platform is SAP Business One voorbereidt op de toekomst en ondersteund het nieuwe innovaties op het gebied van Big Data, Internet of Things (IoT) en Machine Learning.

Voor iedere situatie een gepaste landschap

SAP Business One hosted by SAP is ideaal wanneer u als startende organisatie gebruik wil maken van de krachtige functionaliteiten van SAP Business One. Met minimaal 3 gebruikers kunt u zo aan de slag.

Heeft u een complexer landschap en wilt u optimaal gebruik maken van de functionaliteiten binnen SAP zonder zich zorgen te maken over de benodigde infrastructuur? Dan is de Asecom cloud powered by Uniserver een ideale oplossing voor u.

Heeft u het liefst SAP Business One in eigen beheer of beschikt u over een eigen corporate landschap? Kies dan van SAP Business One in een on-premise omgeving.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken