support
skip to Main Content

SAP Business One in de cloud

SAP Business One is beschikbaar als SaaS (Software as a Service) oplossing.  De SaaS-oplossing wordt door SAP zelf geleverd en is zoals dat van een SaaS-oplossing verwacht mag worden snel te implementeren en schaalbaar. Ten minste tweemaal per jaar krijgt u de beschikking over de laatste versie zodat u zelf geen zorgen heeft over de upgrade van uw ERP-systeem.

Public cloud, alles voor u geregeld

SAP Business One Cloud is snel te implementeren omdat binnen de SAP Business One Cloud standaard processen snel kunnen worden ingericht.  SAP Business One Cloud is ook flexibel in de zin dat er vele instellingen mogelijk zijn en layouts kunnen worden aangepast. En daarnaast kan er met iedere moderne webapplicatie worden gekoppeld. Deze koppelingen gaan via de SAP Service Layer die gebruik maakt van het veel gebruikte REST-protocol (API’s).

De remote app van SAP zorgt voor een snelle en zorgen vrije verbinding naar SAP Business One Cloud en is vanuit iedere PC met internet verbinding beschikbaar. De gebruiker interface is identiek aan de andere SAP Business One varianten. SAP Business One Cloud is schaalbaar vanaf drie gebruikers.  Na de eerste looptijd van 12 maanden kunnen onbeperkt maandelijks gebruikers worden toegevoegd of verminderd wat ideaal is voor bedrijven met een seizoen patroon.

De mobile sales app van SAP Business One is normaal beschikbaar voor de SAP Business One Cloud gebruiker.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken