support
skip to Main Content

SAP Business One On-premise

SAP Business One is beschikbaar als on-premise oplossing.  De on-premise oplossing wordt door Asecom geïnstalleerd in uw eigen IT-omgeving. Een on-premise installatie kan de voorkeur verdienen indien er bijvoorbeeld beperkingen zijn met de internet connectiviteit. Indien gewenst verzorgen wij het beheer van de gehele SAP-omgeving.

On-premise alles in eigen beheer

SAP Business One in een eigen IT-omgeving is beschikbaar voor zowel de SQL als de Hana database versie van SAP Business One. Met eigen IT-omgeving wordt bedoeld dat u als klant zelf de IT-componenten aanschaft of via een gespecialiseerde IT-infrastructuur leverancier afneemt.  Dat kan een lokale leverancier zijn maar ook het Microsoft Azure platform of het Amazon AWS platform. Natuurlijk verzorgt SAP een advies terzake de noodzakelijke IT-onderdelen op basis van best practise die gebaseerd is op meer dan 60.000 installaties.

Een eigen IT-omgeving is minder schaalbaar dan een cloud IT-omgeving en vraagt specialistische beheerkennis. Toch hoeft dat geen beperkingen te zijn want Asecom kan uw beheer ontzorgen indien u dat wenst. Met name voor de Hana technologie is dat gezien de specialistische kennis een prettige gedachte. Bij een “eigen” via een IT-infrastructuur leverancier is schaalbaarheid natuurlijk geen thema en zal Asecom nog steeds de SAP-partner voor u zijn.

In uw eigen omgeving zijn er geen beperkingen om third party add-ons of andere applicaties te installeren en te koppelen.

SAP Business One in een eigen IT-omgeving is interessant voor klanten die om andere reden toch al een eigen IT-omgeving gebruiken en SAP Business One daar in mee kunnen nemen.

Ook bij een eigen IT-omgeving heeft de keuze tussen investeren in SAP Business One licenties of gebruik maken van de abonnementsvorm.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken