support
skip to Main Content

Asecom cloud powered by Uniserver

SAP Business One is beschikbaar als private cloud oplossing.  De private cloud oplossing wordt door Asecom in samenwerking met Uniserver geleverd en is zoals dat van een private cloud oplossing verwacht mag worden snel schaalbaar en robuust. U heeft uw eigen virtuele omgeving die naar uw behoefte kan worden op- en afgeschaald. U bent vrij in het gebruiken van SAP Business Add-ons en bepaald zelf wanneer u een upgrade laat uitvoeren.

Private cloud, volledig afgestemd op uw bedrijf

De Asecom private cloud oplossing voor SAP Business One is beschikbaar voor zowel de SQL als de Hana database versie van SAP Business One. Een implementatie SAP Business One op het private cloud platform van Asecom is vergelijkbaar met de implementatie of migratie naar een “eigen” hardware omgeving. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over de vraag wat u precies aan hardware nodig heeft en u hoeft zicht al helemaal geen zorgen te maken over het beheer. Daar zorgen wij voor.

De private cloud omgeving wordt geleverd door Uniserver Internet BV vanuit drie gecertificeerde datacenters in Nederland. Uw data gaat dus niet de grens over als u dat niet wilt. U kunt naar behoefte capaciteit toevoegen of verminderen en betaald alleen voor hetgeen voor u beschikbaar is. In de Asecom private cloud wordt alleen SAP Business One en goedgekeurde third party add-ons geïnstalleerd. Hiernaast kan de Asecom private cloud omgeving eenvoudig aan Microsoft office 365 worden gekoppeld. Waardoor de SAP Business One sleep functionaliteit vanuit Outlook normaal werkt.

Toegang tot de uw SAP Business One omgeving kan via terminal server of browser access waarbij de laatste niet alleen sneller en moderner maar ook voordeliger is.

SAP Business One private cloud is meestal aantrekkelijk vanaf circa 10 gebruikers (20 voor Hana). Er zijn twee licentiemodellen mogelijk in de private cloud. U kunt kiezen voor de traditionele on-premise SAP Business One licenties of voor een abonnementsvorm. Dat wil zeggen dat u uw huidige on-premise licenties kunt blijven gebruiken in de Asecom private cloud.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken