SAP software voor het MKB

Asecom ziet en zoekt de uitdaging bij haar klanten. Met de inzet van SAP software voor het MKB (SAP Business One) maken wij vervolgens van alle losse processen bij de klant één geïntegreerd geheel. Volledig geoptimaliseerd! Daarmee krijgt meer u meer grip op de zaak. Wij leren uw bedrijf, uw business en uw processen volledig kennen en zorgen voor de meest optimale inrichting van de SAP software. Wij fungeren als “zakenpartner”. Uw ambitie is onze ambitie.

Asecom is SAP Gold Partner van het eerste uur en wordt jaarlijks bekroond voor succesvolle implementaties. Met vestigingen in Breda en Wijchen, een eigen servicedesk, een interne ontwikkelafdeling en data center ondersteunen wij onze klanten optimaal. We hebben een ervaren team van consultants voor functionele, technische, bedrijfsmatige en integratie vraagstukken dat voor onze klanten klaar staat.

5 redenen om voor Asecom en SAP software te kiezen:

  • Ondersteuning in 27 talen, 41 landen
  • Meer dan 270 MKB-klanten
  • Groeimogelijkheden tegen lage kosten
  • SAP Business One Gold Partner
  • Ruim 12 jaar ERP-ervaring

SAP: wereldwijd marktleider op het gebied van ERP software

Asecom zet SAP Business One in als onderliggend platform voor oplossingen bij onze klanten. Deze betrouwbare, toekomstvaste ERP-oplossing biedt u het voordeel om verder te groeien tegen lage kosten. SAP is wereldwijde marktleider op het gebied van ERP-software. Continue worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd (o.a. Mobile en Cloud) en SAP is ook uitvinder van nieuwe technologieën. Zo zijn met de revolutionaire database technologie SAP HANA onze klanten in staat om zeer grote hoeveelheden data te verwerken, snelle analyses te maken en real-time te rapporteren over alle belangrijke bedrijfsonderdelen. Zo blijft u de concurrentie een stap voor!

Stuur mij meer productinformatie

SAP voor alle branches en uiteenlopende toepassingen (oa logistiek)

Wij zetten SAP software in binnen diverse branches, maar altijd binnen organisaties waar de software en klantspecifieke inrichting het best tot z’n recht komen. Onze klanten zijn ondernemend en ambitieus, vaak internationaal actief en veelal met logistiek als een van de speerpunten. Onze klanten hebben sales en service hoog in het vaandel staan en ketenintegratie speelt steeds vaker een rol. Nog nauwer samenwerken met klanten en leveranciers staat bij succesvolle bedrijven hoog op de agenda. Veel klanten van Asecom zijn op hun beurt vaak toeleverancier van grote bedrijven en bekend met de hoge eisen die deze bedrijven stellen aan hun leveranciers. SAP Business One is dan de oplossing.

 

 

Bekijk hier meer SAP cases

Interesse in onze ERP-oplossing?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze SAP-oplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze specialisten. In een kennismakingsgesprek bespreken we graag met u welke mogelijkheden we u kunnen bieden. Mail: b.kok@asecom.nl (Bert-Jan Kok) of m.nater@asecom.nl (Mike Nater).

Neem contact op