SAP Business One - Retail- ERP software

Retail(ketens)

Asecom ondersteunt diverse (retail)ketens met de inzet van SAP als specifieke retail software. Bij (retail)ketens geldt het distributiecenter als spin in het web en zorgt voor het tijdig aanleveren aan winkels evenals het bijhouden van de overall voorraad.

Goede logistiek is essentieel
De dynamiek en complexiteit in deze industrie is groot door het aanhouden van verschillende verkoop- en inkoopeenheden plus emballage. Goede logistiek is essentieel en dit is waar Asecom met haar expertise haar klanten extra kan ondersteunen. Geavanceerde rapportages over de verschillende vestigingen is gewenst. Daarbij moet het orderproces voor de vestigingen/winkels eenvoudig zijn en een snel en handig werkende portal biedt hierin de gewenste mogelijkheden.

Kassaoplossing
Asecom ondersteunt (retail)ketens ook met haar kassaoplossing (software), zodat ook hier het platform van SAP één geïntegreerde totaaloplossing betekent.

Vraag ons naar de mogelijkheden van retail software voor uw keten!

Lees de volgende relevante case:
ILG Food Group: Magazijnprocessen stroomlijnen en automatiserenOp de site van SAP Nederland leest u meer over SAP software voor retail(ketens).