support
skip to Main Content

Segmenten

Asecom is in meerdere segmenten actief om bedrijfsprocessen te automatiseren. Binnen alle segmenten zetten wij hiervoor SAP in. Belangrijker dan het in een hokje plaatsen van uw organisatie, is voor Asecom de herkenbaarheid van uw processen. Uit onze ervaring blijkt dat ieder organisatie (gelukkig) anders is dan andere. Kenmerken van organisaties zijn echter wel overeenkomend. Het is onze kracht om die te herkennen en belangrijke ervaringen in andere segmenten mee te nemen en SAP succesvol in te zetten.

Onze klantengroep (segmenten SAP) is zowel divers als herkenbaar. De mensen en processen in het bedrijf staan voorop. Klanten van Asecom zijn ondernemend en ambitieus, vaak internationaal actief met een sterk logistiek apparaat. De klanten hebben sales en after sales hoog in het vaandel en werken vaak nauw samen met klanten en leveranciers. Onze klanten zijn op hun beurt vaak weer toeleverancier van grote bedrijven en bekend met de hoge eisen dit deze bedrijven stellen aan hun leveranciers.

Onze SAP segmenten:

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak makenMarktsegmenten

Ook voor uw bedrijf

Asecom is actief in meerdere marktsegmenten als Groothandel en Service en Onderhoud. Ook voor u? Neem met ons contact op!