support
skip to Main Content

WarehousePro

WarehousePro is een geavanceerde WMS oplossing ontwikkeld voor SAP Business One. Het stelt magazijnmedewerkers instaat om taken uit te voeren in het magazijn middels een handscanner. WarehousePro biedt daarnaast ook aanvullende procesoptimalisatie mogelijkheden om het magazijnproces efficiënter te maken.

RetailPro

RetailPro is POS-oplossing die volledig geïntegreerd is met SAP Business one. De kassasoftware biedt de mogelijkheid om consumenten en/of zakelijke afnemers te laten afrekenen. Zakenpartners en artikelen worden automatisch gesynchroniseerd vanuit SAP Business One. Met de ingebouwde filliaalserver kan Retailpro eenvoudig over meerdere vestigingen worden uitgerold.

Integratie Platform

De Asecom-Integratie-Platform is een aanvullende tool op de integratietool van SAP Business One, SAP Integration Framework (B1I). Deze monitoringstool zorgt ervoor dat XML berichten (EDI) op gecontroleerde manier worden verwerkt. Eindgebruikers zijn met deze tool instaat om de berichten te monitoren en bij fouten verwerkingen van de berichten eenvoudig correcties door te voeren.

API for SAP Business One SQL

De API for SAP Business One SQL stelt SAP Business One gebruikers instaat om eenvoudig applicaties te koppelen aan SAP Business One. Deze tool is specifieke ontwikkeld voor de bedrijven die gebruiken maken van de versie: SAP Business One SQL. Middels het 0-data protocol kan informatie eenvoudig worden weggeschreven en worden opgehaald.

Delivery App

DeliveryPro is een web-based applicatie voor ‘bezorgers’ die goederen leveren. De tool integreert volledig met SAP Business One en zorgt er dan ook voor de dat leveringen van de goederen automatisch in SAP Business One worden aangemaakt.

AssemblyPro

AssemblyPro is een web-gebasseerde shopfloor applicatie die productiemedewerkers instaat stelt om productieorders op te pakken en te verwerken. Hierdoor kan er op de productielocatie paperless worden gewerkt en verloopt dit proces volledig digitaal.

SAP Analytics Cloud

SAP Analytics Cloud is een volledig cloud gebaseerde tool die business informatie real-time en grafisch kan tonen in een webbrowser (Business Intelligence). De tool integreert volledig met SAP Business One waardoor data eenvoudig gepresenteerd kan worden in SAP Analytics Cloud. Asecom lever hierbij ook de gestandaardiseerde template ‘InsightPro for SAP Business One’ met waardevolle financiële data uit SAP business One.

SAP Field Service Management

SAP Field Service Management is een tool om het serviceproces volledig te digitaliseren. Een grafische planbord in een webbrowser stelt planners instaat om servicalls te plannen en vrij te geven aan servicemonteurs. Servicemonteurs krijgen de beschikking over een mobiele app waarmee uren, materialen, declaratie en servicerapporten kunnen worden geboekt. Met de standaard integratie met SAP Business One kunnen deze activiteiten eenvoudig worden gefactureerd.

Elvy

Elvy factuurscanning is een tool waarmee facturen (Pdf, Post, Mail) automatisch herkent kunnen worden. Het boeken van inkomende facturen wordt hierdoor efficiënter en de originele facturen worden digitaal opgeslagen. Daarnaast biedt Elvy een fiatteringsfunctionaliteit waardoor budgethouders eenvoudig via het web of een app de factuur kunnen goedkeuren.

Enterpryze

Enterpryze biedt gebruikersvriendelijke en eenvoudige mobiele apps aan als verlengstuk van SAP Business One. Gebruikers kunnen met de apps van Enterpryze eenvoudig data bekijken uit SAP Business One en nieuwe transacties aanmaken.

ProcessForce

ProcessForce is een add-on voor SAP Business One die uitgebreide functionaliteiten biedt op het gebied van productie. ProcessForce biedt namelijk productieproces functionaliteiten aanvullend zijn op SAP Business One. Advanced Productieplanning, MPR II (2), Bill of Materials, Productierouting, shopfloor en meer.