support
skip to Main Content

Third party solutions

Elvy factuurscanning

Creëer controle, inzicht en efficiëntie met Elvy: dé oplossing voor het efficiënt verwerken van uw factuurstromen. Of uw facturen nu op papier, als PDF of als e-factuur (UBL/XML) binnenkomen, Elvy zorgt ervoor dat uw factuurverwerking op orde is.

Creëer efficiëntie en controle in uw administratie

Elvy maakt het aanleveren van facturen gemakkelijk. Facturen worden automatisch vanuit uw mailbox opgepakt en fysieke documenten kunt u inscannen. Tevens is het mogelijk om documenten middels de Elvy App te uploaden. Na het aanleveren zet Elvy de documenten automatisch klaar voor de volgende stap.

Op basis van de herkende gegevens en de gegevens uit SAP Business One, doet Elvy een boekingsvoorstel. Dit voorstel is door de gebruiker te allen tijde nog te wijzigen en aan te vullen, waardoor u altijd de controle behoudt. Ook is het mogelijk om de factuur te matchen aan inkooporders of ontvangsten.

Nadat u akkoord geeft op het boekingsvoorstel, maakt Elvy de boeking aan in SAP Business One. De factuur wordt gearchiveerd en de boeking geblokkeerd voor betaling. De boeking wordt direct aan de juiste fiatteurs aangeboden voor controle.

Zodra een factuur door Elvy wordt geboekt en gearchiveerd in SAP Business One wordt de boeking geblokkeerd voor betaling, mits de factuur nog gefiatteerd moet worden. Elvy biedt uitgebreide fiatteringsmogelijkheden voor uw organisatie. Het fiatteren is mogelijk via de webapplicatie Elvy Web of via de Elvy App.

Elvy kan a.d.h.v. de boekingsgegevens bepalen wie wanneer moet fiatteren. Denk hierbij o.a. aan bepaling van de fiatteurs o.b.v. geboekte grootboeken, projecten, kostenplaatsen, bedragen etc. Of dit nu opeenvolgend of tegelijkertijd moet zijn, over één, twee of meer niveaus moet gebeuren. Elvy biedt de mogelijkheid. Nadat alle vereiste fiatteurs hun akkoord hebben gegeven wordt de boeking vrijgegeven voor betaling.

Op ons YouTube kanaal is een opname van een webinar beschikbaar waarin Elvy wordt gedemonstreerd.

Elvy factuurscanning

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken