support
skip to Main Content

Computec ProcessForce

ProcessForce is een oplossing die specifiek is bedoeld voor geavanceerde productie. Naadloos geïntegreerd in SAP Business One voegt het functies toe voor voorraadbeheer, productieprocesbeheer, kwaliteitscontrole en klachtenbeheer en verbetert het de bestaande functies van SAP Business One op het gebied van kostenadministratie, rapportage en workflowbeheer en meer.

Maak uw bedrijf efficiënter met ProcessForce

ProcessForce heeft meer dan 350 MKB-bedrijven over de hele wereld die de kracht van ProcessfForce gebruiken. PorcessForce bouwt voort op de krachtige mogelijkheden van SAP Business One voor belangrijke bedrijfsfuncties en sluit naadloos aan op de procesindustrie.

ProcessForce is volledig geïntegreerd in SAP Business One. Dat betekent dat terwijl andere systemen buiten SAP Business One werken en alleen de gegevens van SAP Business One gebruiken, ProcessForce vanuit de SAP Business One-interface werkt alsof het een intern onderdeel van de software is. Vanuit het oogpunt van een gebruiker zullen zij zich er volledig niet van bewust zijn dat er meer dan één oplossing op het werk is.

Wanneer u ProcessForce in uw bedrijf implementeert, wordt elk artikel en proces in uw productielijn volledig traceerbaar en controleerbaar. Gegevens over elke activiteit in uw bedrijf zijn beschikbaar voor u in de vorm van gebruiksvriendelijke, aanpasbare grafieken en diagrammen die in realtime worden gegenereerd en de gedetailleerde kostenfuncties zullen u precies vertellen waar u zich op een bepaald moment in de tijd bevindt. Dit alles geeft u de mogelijkheid om uw onderneming beter onder controle te houden dan ooit tevoren.

Ook kan met ProcessForce aan elk item een breed scala aan aanvullende informatie worden toegeweze. Enkele voorbeelden hiervan zijn productkenmerken, herzieningen (variantrecepten en formules) en productcategorisaties (bijvoorbeeld toxiciteit). Dit niveau van transparantie zorgt voor een betere planning en kwaliteitscontrole en vermindert het risico op menselijke fouten.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken