support
skip to Main Content

AssemblyPro

AssemblyPro is de Asecom Add-on waarmee uw assemblage optimaliseert. Geen papieren productieorders maar een eenvoudige toepassing voor op de werkvloer om SAP Business One productieorders administratief te verwerken.

AssemblyPro voor SAP Business One

Asecom levert een eigen assemblage add-on om het automatiseren van SAP Business One productieprocessen te vereenvoudigen.  Productieorders komen beschikbaar nadat alle componenten zijn klaargezet. De productie medeweker kiest een productieorder en registreert het aantal gereed product. Bij afkeur van een component kan eenvoudig vervanging gevraagd worden zodat de gehele productieorder kan worden voltooid. Indien het afgekeurde deel niet vervangen kan worden wordt de order met een kleiner aantal gereed product gesloten en verwerkt. De niet gebruikte onderdelen en de voorraad gereed product worden automatisch in de voorraad verwerkt.

Het bedrijfsbureau heeft duidelijke en real-time inzage in de status van de productieorders en kan orders vrijgeven voor afgifte. Afgifte aan productie kan eventueel mbv de scan oplossing WarehousePro administratief worden verwerkt.

Voor met name bedrijven die te maken hebben met een groot aantal assemblageorders die dagelijks door het bedrijf afgehandeld moeten worden, biedt Asecom met AssemblyPro vele voordelen waaronder:

  • Real time inzicht in gepikte grondstoffen voor productie
  • Nauwkeurige registratie van gebruikte en geproduceerde artikelen
  • Afkeur registratie en afgifte vervangingsonderdelen
  • Eenvoudige gebruikers interface

Productiemanagers en -medewerkers kunnen hun werk beter, sneller en nauwkeuriger doen. Met inzicht in alle uit te voeren taken, worden betere beslissingen genomen over voorraad en capaciteit. Doordat ingaande- en uitgaande voorraadmutaties nauwkeurig per order en locaties zijn geregistreerd, heeft u altijd een volledig inzicht in welke voorraad zich waar bevindt.

 

Voor meer informatie nodigen wij u uit contact op te nemen.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken