support
skip to Main Content

DeliveryPro

DeliveryPro is de Asecom Add-on om verkopen te registeren zonder SAP-order. De app kan ook gebuikt worden om artikelen retour te nemen of bijvoorbeeld retouremballage te registeren. DeliveryPro werkt op ieder mobiel apparaat met een internetverbinding. Papieren bonnen verwerken met alle kans op fouten is hiermee verleden tijd.

De online webapp voor mobiele verkopen

Voor bedrijven die klanten bezoeken om de voorraden aan te vullen (denk aan kantine benodigdheden, kantoorartikelen, gasflessen en dergelijke) is deze web app uitermate geschikt om de verkochte spullen direct als levering in Business One te boeken. Ook voor retouremballage is de app uitstekend bruikbaar. Klantselectie kan plaatsvinden met behulp van geo-locatie technologie van Google en artikel- en retourregistratie met behulp een gekoppelde scanner. Ook is er een zeer snelle zoekfunctie beschikbaar voor handmatige invoer. De transactie wordt afgerond met een handtekening voor ontvangst waarna de chauffeur naar de volgende klant kan rijden. In SAP Business One wordt de verdere afhandeling gedaan.

In SAP Business One worden de leveringen verwerkt. Hierdoor is de voorraad direct actueel bijgewerkt en er kan een aflever bon per email worden verzonden. Alle gegevens inclusief de handtekening zijn daarvoor beschikbaar. U kunt uw proces zo inrichten dat de aanvul voorraad al klaar staat voordat uw chauffeur get terrein op rijdt.

Met DeliveryPro kunnen heel eenvoudig gebruikers worden toegevoegd. Dat is ook makkelijk voor uw vertegenwoordigers die een kleine voorraad bij zich hebben om klanten in noodgevallen snel te kunnen helpen. Op dezelfde eenvoudige wijze worden de afgegeven goederen geregistreerd. Gewoon met hun smartphone.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken