support
skip to Main Content

RetailPro

RetailPro is een uitbreiding op SAP Business One. Het is speciaal ontwikkeld voor retail organisaties en cash-and carry ondernemingen. Maar een groothandel met SAP Business One die de mogelijkheid wil bieden afhaalorders direct af te rekenen maakt ook een goede keus met RetailPro van Asecom.

RetailPro voor retail, groothandel en cash and carry

RetailPro is het kassa systeem van Asecom.  Een unieke kassa die volledig is geïntegreerd in SAP Business One maar ook (maximaal een week!) stand alone kan werken. Natuurlijk kunnen meerdere betaalopties worden verwerkt en kan de kassa bediende met een scanner de artikelen registeren. Dat gaat zelfs zo ver dat indien gewenst batch of serienummers worden vastgelegd.

Maar wat een normale kassa niet kan en RetailPro voor SAP Business One klanten uniek maakt is dat bijvoorbeeld ook weborders met de kassa kunnen worden afgerekend. De tweeweg communicatie tussen SAP Business One en RetailPro zorgt ervoor dat alle open documenten in de kassa beschikbaar zijn. En kunnen worden afgerekend.  Dezelfde functie maakt het mogelijk een creditnota te verrekenen met een nieuwe aankoop.  Ook als de creditnota door een ander filiaal of vanuit de centrale administratie is verstrekt. Dus ook de bijzondere processen zijn goed geborgd.

Aanmaken van klanten, onderhouden van klantenkaarten of het koppelen van een showroomapp voor mobiele orderinvoer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Wij bespreken graag alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken