support
skip to Main Content

WarehousePro

WarehousePro is de Asecom Add-on waarmee uw logistieke operatie geoptimaliseerd wordt. Geen picklijsten meer want alles gaat met de scanner. Optimaal gebruik van de vrije beschikbare ruimte. En volledige controle over uw voorraden.

Warehouse management voor SAP Business One

Asecom levert een eigen warehouse managementoplossing voor het automatiseren van logistieke processen. Dit is uitermate geschikt voor bedrijven met een intensief logistiek proces. WarehousePro zorgt voor verbetering van controle op ontvangsten, efficiënt voorraad- en locatiebeheer, orderpicking (pick, pack & sent) en natuurlijk tracking & tracing.

Ook ontvangen en leveren van goederen met serie- of batchnummering of goederen met eigen gewichten is een kwestie van de barcode scannen. En met RF vermindert de papierenstroom in de organisatie en verbindt de back-office met de medewerkers in het magazijn. Onze oplossing stuurt etiketteerapparatuur aan om goederen of uitgaande leveringen van verzendetiketten te voorzien. Ook is integratie met een transporteur mogelijk zodat track en trace codes kunnen worden afgedrukt.

Met name bedrijven die te maken hebben met een groot aantal leveringen en orders die dagelijks door het bedrijf afgehandeld moeten worden, biedt Asecom met WarehousePro vele voordelen waaronder:

  • Real time inzicht in voorraad op locatie; “wat ligt waar” in het magazijn
  • Nauwkeurige registratie van ingaande en uitgaande artikelen mbv scanning
  • Put-away strategieën voor optimale magazijn operaties
  • Vele mogelijkheden om efficiënt orders te picken mbv onder meer taak groepen en routes
  • Pack opties met validaties voordat de artikelen verzonden worden
  • Serienummer registratie bij uitgifte indien gewenst
  • Cycle count (extra module)

Logistieke managers en medewerkers kunnen hun werk beter, sneller en nauwkeuriger doen. Met inzicht in alle uit te voeren magazijntaken, worden betere beslissingen genomen over voorraad en capaciteit. Doordat ingaande- en uitgaande voorraadmutaties nauwkeurig per zone en locaties zijn geregistreerd, heeft u altijd een volledig inzicht in welke voorraad zich waar bevindt. Door allocatie van voorraad verbinden we herkomst en bestemming, zodat uw logistiek manager volledig inzicht heeft in de daadwerkelijke vrije beschikbare voorraad. Hierdoor komt u uw afspraken met klanten over leveringen en levertijd beter na, wat uw business én die van u klanten ten goede komt.

Scannen in productie (extra module)

Natuurlijk willen bedrijven ook het productieproces verbeteren. Scanning binnen het productieproces verhoogt de grip op het proces en de kwaliteit van het product. Het verbruik van materialen en grondstoffen wordt nauwkeurig geregistreerd, waardoor bedrijven beter inzicht in voorraad houden en de productieresultaten kunnen meten. Het is speciaal gewenst voor bedrijven die naast in- en uitgaande logistieke goederenstromen ook productie logistieke goederenstromen toepassen in SAP Business One.

Interesse?

Wilt u meer informatie over SAP Business One en Asecom? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Belafspraak maken