De SAP Business One Partner in Nederland

Wat doen we

Asecom is een gespecialiseerde IT-dienstverlener en levert haar klanten een IT-platform voor groei, nu en in de toekomst. Het IT-platform is gebaseerd op software van SAP, de wereldwijde marktleider op het gebied van ERP software. SAP wordt door vriend en vijand gezien als dé leverancier van ERP software. Betrouwbaarheid is hierin een belangrijk kenmerk voor de SAP software die Asecom aanbiedt bij haar klanten.

 

Gehele keten

Asecom heeft deze technologie volledig omarmd. De SAP software stelt daarom onze klanten in staat, om naast algemene onderdelen als het in- en verkoopproces, voorraadbeheer en financiële administratie, de gehele keten waarin zij actief zijn te automatiseren. Denk hierbij aan het leveren van mobiele oplossingen in het magazijn en op de weg, integraties met klant en leverancierssystemen, Business Intelligence en geïntegreerde CRM.


Nieuwe technologie

SAP is in staat om niet alleen nieuwe technologieën toe te voegen aan haar producten (Mobiel, Cloud) maar is ook uitvinder van nieuwe technologie. Met de revolutionaire technologie HANA zijn Asecom klanten in staat om grote hoeveelheden data te verwerken, snelle analyses te maken en real-time te rapporteren over alle belangrijke bedrijfsonderdelen.


Internationaal: geen probleem!

Voor internationale groei biedt het platform unieke mogelijkheden. Het biedt standaard ondersteuning in 27 talen. En ook in wettelijke vereisten in meer dan 40 landen, zodat het nu in meer dan 150 landen wordt gebruikt. Asecom is hierin uw centrale automatiseringspartner die de oplossing ook volledig voor u kan hosten. Met onze kennis van uw kernsysteem weet Asecom welke ondersteuning u nodig heeft.


Specialist

Asecom heeft als doel het continue leveren van automatiseringsoplossingen aan bedrijven met ambitie. Met vestigingen in Breda en Wijchen en een eigen servicedesk, een interne ontwikkelafdeling en data center ondersteunen wij onze klanten al jarenlang zeer succesvol op een breed en afgebakend terrein. Asecom heeft een ervaren team van (specialistische) consultants voor functionele, technische en bedrijfsmatige vraagstukken.

Wij zijn trots dat Asecom in 2017 wederom is uitgeroepen tot SAP Business One Partner van Nederland én uitgeroepen tot best presterende SAP Partner Benelux! Awards waar we trots op zijn!
Daarnaast is Asecom in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 ook al uitgeroepen tot SAP Business One Partner van Nederland en voor de jaren 2014 en 2015 ook uitgeroepen tot best presterende SAP Partner Benelux!

Benieuwd wat Asecom voor u kan betekenen?

Bekijk de video van onze laatste klantendag op landgoed de Horst te Driebergen. Zo krijg je een indruk van ons bedrijf en onze klanten. Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Bewaren